Raakasuklaahasselpähkinä on klassikkoherkku, jossa yhdistyy suussa sulava raakasuklaa ja aromikas hasselpähkinä. Toisiaan täydentävä makupari on oiva valinta parempiin herkuttelu- ja välipalahetkiin, sekä monipuolinen lisä leivontaan ja jälkiruokien viimeistelyyn. Kuluttajien toiveesta kehitetty sokeroimaton raakasuklaakuorrute on makeutettu luonnollisella ja kalorittomalla erytritolilla, jota esiintyy mm. viinirypäleissä ja meloneissa.
Raakasuklaahasselpähkinät ovat vegaanisia ja luomulaatuisia, eivätkä ne sisällä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita.
RAAKASUKLAAHASSELPÄHKINÄN VALMISTUS
Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja. Sadat pienet perheviljelijät viljelevät kaakaopapuja Perun Amazonialla kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.
Raakasuklaahasselpähkinät valmistetaan suomalaisena käsityönä Foodinin Vaajakosken tehtaalla. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi, ja tekevät suklaasta pehmeää ja samettista. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen lämpötilalla varmistamme, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.