Cashewpähkinä on hyvä proteiinin ja hyvien rasvojen lähde. Cashewpähkinät sisältävät runsaasti magnesiumia ja fosforia sen ollessa myös hyvä kaliumin lähde. Cashewpähkinät sopii monenlaiseen ruoanlaittoon ja leivontaan, sekä naposteltavaksi sellaisenaan.
Voit valmistaa niistä pähkinämaitoa ja käyttää sitä myös osana myslejä, eväs- ja herkkusekoituksia sekä sellaisenaan esimerkiksi puurojen ja salaattien joukossa. Suosittelemme liottamaan pähkinöitä vähintään neljän tunnin ajan huoneenlämpöisessä vedessä ennen nauttimista sillä se tekee niistä helpommin sulavia ja mineraaleista sekä kivennäisaineista paremmin imeytyviä.
Luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
/100g
- Kaliumia, Kalium: 565mg
- Magnesium, magnesium 260mg
- Rautaa, Järn: 6mg
- Fosforia, Fosfor: 490mg
- Kalsiumia, Kalsium: 45mg
- Sinkkiä, Zink: 5,6mg
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.