Saksanpähkinä on maukas ja aromaattinen. Se sisältää huomattavan määrän omega 3 -rasvahappoja sekä kaliumia, magnesiumia ja kalsiumia. Saksanpähkinät sopivat monenlaiseen ruoanlaittoon ja leivontaan, sekä naposteltavaksi sellaisenaan.
Voit valmistaa niistä pähkinämaitoa ja käyttää niitä myös osana myslejä, eväs- ja herkkusekoituksia sekä sellaisenaan esimerkiksi puurojen ja salaattien joukossa. Suosittelemme liottamaan pähkinöitä vähintään neljän tunnin ajan huoneenlämpöisessä vedessä ennen nauttimista sillä se tekee niistä helpommin sulavia ja mineraaleista sekä kivennäisaineista paremmin imeytyviä.
/100g
– Omega-3 9.1g
Kaliumia: 650 mg
Magnesiumia: 160 mg
Kalsiumia: 140 mg
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.