Kirja toimii oppaana aloittelijalle ja inspiraationa vähähiilihydraattisen ruokavalion jo tuntevalle. Helpot ja herkulliset reseptit antavat onnistumisen kokemuksia ja innostavat kokkaamaan. Kirja sisältää tietoiskun vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta ja harvemmin käytettävistä raaka-aineista. Kaikille resepteille on laskettu valmiiksi ravintoainearvot, jotta reseptien valitseminen omaan ruokavalioon olisi mahdollisimman helppoa.
Anna Koro on koulutukseltaan kotitalousopettaja ja ravintolakokki. Laaja työhistoria ravintola-alalla, opetuksessa, ruoka-asiantuntijana, resepti- ja ruokasisällöntuottajana, suositun Ketoreseptit-blogin kirjoittajana ja ketotuotteita valmistavan leipomon perustajana ovat antaneet oivat eväät vähähiilihydraattisen keittokirjan kirjoittamiselle.
184 sivua
Reviews
There are no reviews yet.