Foodinin rouskuvat, macadamiapähkinöistä kermaisuutta saavat raakasuklaamacadamiat ovat ainutlaatuisen herkullinen ja terveellinen herkku täynnä luonnon omia raaka-aineita. Kuluttajien toiveesta kehitetty sokeroimaton raakasuklaakuorrute on makeutettu luonnollisella ja kalorittomalla erytritolilla, jota esiintyy mm. viinirypäleissä ja meloneissa.
Raakasuklaamacadamiapähkinät ovat vegaanisia ja luomulaatuisia, eivätkä ne sisällä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita.
RAAKASUKLAAMACADAMIAN VALMISTUS
Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja. Sadat pienet perheviljelijät viljelevät kaakaopapuja Perun Amazonialla kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.
Sokeroimaton raakasuklaamacadamia valmistetaan suomalaisena käsityönä Foodinin Vaajakosken tehtaalla. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi, ja tekevät suklaasta pehmeää ja samettista. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen lämpötilalla varmistamme, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti.
Satu Pöntinen (vahvistettu asiakas) –
En ole juurikaan suklaan ystävä, mutta näin karseaa suklaata en ole syönyt koskaan. Vastaisuudessa, pähkinät ilman kuorrutuksia.