Pakkauksessa on yhteensä 16 paahtoleipäviipaletta, jotka on pakattu neljän viipaleen pusseihin.
Huom! Leipä ei ole tuoreleipä, vaan kuiva ja rapea. Yhden viipaleen paino 10g.
8,90 €55,63 €/kg
Erittäin rapea paahtoleipä, jossa 80% vähemmän hiilihydraatteja, kuin tavanomaisessa leivässä. Proteiinirikas ja runsaskuituinen.
Varastossa
Pakkauksessa on yhteensä 16 paahtoleipäviipaletta, jotka on pakattu neljän viipaleen pusseihin.
Huom! Leipä ei ole tuoreleipä, vaan kuiva ja rapea. Yhden viipaleen paino 10g.
Ravintosisältö / Näringsinnehåll 100g | |
---|---|
Energia / Energi | 1365 kJ (326 kcal) |
Rasva / Fett | 12 g |
josta tyydyttynyttä / varav mättade | 5 g |
Hiilihydraatit / Kolhydrater | 8 g |
josta sokereita / varav sockerarter | 0,8 g |
Kuitu / Kostfiber | 45 g |
Proteiini / Protein | 24 g |
Suola / Salt | 1,35 g |
Paino |
0 , 245 kg (kilogramma) |
---|
Eikö sinulla ole vielä tiliä?
Luo käyttäjätili
Tuomas Soronen (vahvistettu asiakas) –
Pienellä tuunauksella paras keto-leipä mitä olen koskaan testannut; toimii tällä ohjeella täydellisesti pizzapohjana tai hampurilaissämpylöiden korvikkeena, palasiksi pilkottuna vaikka perunoiden korvikkeena ja tietysti sellaisenaan ihan leipänä.
Rikon pari kananmunaa laakeaan astiaan, maustan oman maun mukaan suolalla + mustapippurilla ja sekoitan. Dippaan leivät molemmin puolin kananmunassa niin että ne kastuvat molemmin puolin kokonaan ja sitten joko paistan pannulla öljyssä, tai jos on oikein kova kiire mikrotan 1-2 minuuttia kunnes kananmuna jähmettyy.
Näin leipä muuttuu rakenteeltaan kosteahkoksi, normaalia leipää muistuttavaksi eikä enää hajoa niin helposti. Ja mikä parasta, itse en tykkää yhtään kananmunasta – eikä tällä tavalla käsiteltynä leipä maistu minun suuhuni yhtään liian kananmunalta!
Tällä tavalla käsiteltynä leipä on erinomainen esim. pizzapohjana; ilman käsittelyä leipä imee helposti esim. tomaattikastikkeesta kosteutta ja muuttuu mössöksi. Kananmuna tekee leivästä pehmeän ja joustavan sekä ”suojelee” sitä ylimääräiseltä kosteudelta, pitäen leivän rakenteen miellyttävänä.
Koska teen yleensä 4 viipaletta kerralla, olen säilyttänyt valmisteltuja leipiä maksimissaan vuorokauden jääkaapissa. Veikkaisin, että säilyy tarvittaessa parikin vuorokautta, mutta koska käsittely on nopea ja vaivaton tehdä, en ole koskaan kokeillut.
Susanna M –
Paahtoleipänä tosi hyvää! Käytin tätä myös voileipäkakkuun (varovasti kostutin leivän sumutepullolla ja laitoin yksitellen voipaperiin käärittynä jääkaappiin pehmenemään). Voileipäkakku onnistui paremmin kuin olisin uskaltanut koskaan odottaa, aito maku ja lähes aito koostumus! Toki leivän kostuttamisen kanssa kannattaa olla varovainen, pehmenee helposti liikaa. Pari vierasta, jotka ovat vhh:laisia, olivat älyttömän tyytyväisiä ja yllättyneitä lopputuloksesta!