Paahtoleipä +fibre 160g
Arvio 5.00 5:stä perustuen 2 asiakkaan arvotukseen.
(2 tuotearviota)
8,90 €55,63 €/kg
Erittäin rapea paahtoleipä, jossa 80% vähemmän hiilihydraatteja, kuin tavanomaisessa leivässä. Proteiinirikas ja runsaskuituinen.
Lisää vielä 89,00 € ostoskoriisi saadaksesi ilmaisen toimituksen!
Varastossa, toimitusaika arkipäivää
- Toimitus alkaen 7,90€
- Ilmainen toimitus yli 89€ tilauksiin
Kuvaus
Pakkauksessa on yhteensä 16 paahtoleipäviipaletta, jotka on pakattu neljän viipaleen pusseihin.
Huom! Leipä ei ole tuoreleipä, vaan kuiva ja rapea. Yhden viipaleen paino 10g.
Ainesosat ja ravintoarvot
Ainesosat / Ingredienser
(FI) VEHNÄkuitu, riisikuitu, akaasiakuitu, VEHNÄproteiini, KAURAproteiini, riisiproteiini, ekstraneitsytoliiviöljy, luontainen hiiva, suola, amulgointiaine: auringonkukkalesitiini, E471.
(SE) VETEfiber, risfiber, akaciefiber, VETEprotein, HAVREprotein, risprotein, extra virgin olivolja, naturlig jäst, salt, emulgeringsmedel: solroslecitin, E471.
Allergiatiedot / Allergi information
(FI) Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään lupiinia, pähkinöitä, seesamia, kananmunia, maitoa, gluteenia, kauraa ja soijaa.
(SE) Tillverkad i en fabrik som bearbetar lupin, nötter, sesam, ägg, mjölk, gluten, havre och soja.
Alkuperämaa / Ursprungsland
(FI) Italia
(SE) Italien
Säilytys / Förvaring
(FI) Säilytetään viileässä ja kuivassa.
(SE) Förvara på en kall och torr plats.
Ravintosisältö / Näringsinnehåll 100g | |
---|---|
Energia / Energi | 1365 kJ (326 kcal) |
Rasva / Fett | 12 g |
josta tyydyttynyttä / varav mättade | 5 g |
Hiilihydraatit / Kolhydrater | 8 g |
josta sokereita / varav sockerarter | 0,8 g |
Kuitu / Kostfiber | 45 g |
Proteiini / Protein | 24 g |
Suola / Salt | 1,35 g |
Lisätiedot
Paino | 0,245 kg (kilogramma) |
---|
Arviot (2)
2 arviota tuotteelle Paahtoleipä +fibre 160g
Lisää arvio Peruuta vastaus
Tuomas Soronen (vahvistettu asiakas) –
Pienellä tuunauksella paras keto-leipä mitä olen koskaan testannut; toimii tällä ohjeella täydellisesti pizzapohjana tai hampurilaissämpylöiden korvikkeena, palasiksi pilkottuna vaikka perunoiden korvikkeena ja tietysti sellaisenaan ihan leipänä.
Rikon pari kananmunaa laakeaan astiaan, maustan oman maun mukaan suolalla + mustapippurilla ja sekoitan. Dippaan leivät molemmin puolin kananmunassa niin että ne kastuvat molemmin puolin kokonaan ja sitten joko paistan pannulla öljyssä, tai jos on oikein kova kiire mikrotan 1-2 minuuttia kunnes kananmuna jähmettyy.
Näin leipä muuttuu rakenteeltaan kosteahkoksi, normaalia leipää muistuttavaksi eikä enää hajoa niin helposti. Ja mikä parasta, itse en tykkää yhtään kananmunasta – eikä tällä tavalla käsiteltynä leipä maistu minun suuhuni yhtään liian kananmunalta!
Tällä tavalla käsiteltynä leipä on erinomainen esim. pizzapohjana; ilman käsittelyä leipä imee helposti esim. tomaattikastikkeesta kosteutta ja muuttuu mössöksi. Kananmuna tekee leivästä pehmeän ja joustavan sekä ”suojelee” sitä ylimääräiseltä kosteudelta, pitäen leivän rakenteen miellyttävänä.
Koska teen yleensä 4 viipaletta kerralla, olen säilyttänyt valmisteltuja leipiä maksimissaan vuorokauden jääkaapissa. Veikkaisin, että säilyy tarvittaessa parikin vuorokautta, mutta koska käsittely on nopea ja vaivaton tehdä, en ole koskaan kokeillut.
Susanna M –
Paahtoleipänä tosi hyvää! Käytin tätä myös voileipäkakkuun (varovasti kostutin leivän sumutepullolla ja laitoin yksitellen voipaperiin käärittynä jääkaappiin pehmenemään). Voileipäkakku onnistui paremmin kuin olisin uskaltanut koskaan odottaa, aito maku ja lähes aito koostumus! Toki leivän kostuttamisen kanssa kannattaa olla varovainen, pehmenee helposti liikaa. Pari vierasta, jotka ovat vhh:laisia, olivat älyttömän tyytyväisiä ja yllättyneitä lopputuloksesta!