Ohje: (3 annosta)
Ruskista 400g jauhelihaa
Lisää 2 rkl tomaattipyreeta, silputtua valkosipulia ja sipulia
Lisää 400 g tomaattimurskaa ja lihaliemikuutio ja anna kiehua n. 10 min.
Lisää 1 dl vettä ja 1 dl kermaa
Lisää suolaa, pippuria, basilikaa, oreganoa
Täytä vuoka kerroksittain lasagnelevyillä ja jauhelihakastikkeella.
Raasta pinnalle juustoa
Paista uunissa 200 asteessa noin 25-30 minuuttia.
Anna-Kristiina Ylitalo (vahvistettu asiakas) –
Ihana, että tällainenkin on keksitty. Ovat kuitenkin vähän liian paksuja, joten näitä kannattaa käyttää varoen (vähemmän kuin normaaleja lasagnelevyjä), koska vievät melko paljon kosteutta lopputuloksesta. Sanoisin, että kannattaa laittaa n. 50% ohjeen määrästä normaaleja lasagnelevyjä kun näitä käyttää. 🙂
Pekka (vahvistettu asiakas) –
Hieman hintava tuote, mutta lasagnenhimon tyydyttää mennen tullen. Vähän sitkeämpi koostumus kuin tavallisella pastalasagnella, mutta tämä on vain plussaa minun mielestäni.
Josefina (vahvistettu asiakas) –
Tyydyttää lasagnehimon. Tee mielummin lasagne jossa paljon nesteitä kun liian vähän. Levyt tarvii paljon kastiketta ja muhimisaikaa et on hyvii. 1 paketti meni meille isoon lasagneen. Suosittelen