Kookosöljy on erityisen suosittu vegaanisessa leivonnassa ja ruoanlaitossa, ja lisäksi sitä on helppo hyödyntää kauneudenhoidossa sekä intiimihygieniassa. Eri tapoja käyttää kookosöljyä tuntuu olevan yhtä monta kuin on asiakastakin. Kookosöljy on toimiva vaihtoehto eläinperäisille koville rasvoille ja sopii myös sellaisenaan raaka-aineeksi esimerkiksi kastikkeisiin, taikinoihin ja pataruokiin.
KOOKOSÖLJYN ALKUPERÄ JA VALMISTUS
Foodinin kookosöljy on tuotettu hellävaraisesti alhaisessa lämpötilassa hitaasti puristaen. Kookospähkinät kerätään kiipeämällä tai pitkällä, veitsipäisellä kepillä. Pähkinät kuoritaan ja pestään, jonka jälkeen ne puristetaan kahden tunnin sisällä keräämisestä. Menetelmä varmistaa että öljyn maku on tuore ja raikas. Öljyyn käytetään ainoastaan tuoretta kookospähkinän lihaa, joka on viljelty kestävän kehityksen ja reilun kaupan periaatteiden mukaisesti. Foodinin kookosöljy viljellään luonnon biodiversiteettiä tukevalla metsäviljelyllä, joka tukee osaltaan ympäristön hyvinvointia.
Kookosöljy tulee säilyttää valolta suojattuna. Yli 25 asteen lämpötiloissa kookosöljy sulaa nestemäiseksi, mutta tämä ei vaikuta tuotteen käytettävyyteen tai laatuun.
Luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä– tai säilöntäaineita.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.