KOOKOSMANNAN ALKUPERÄ JA VALMISTUS
Foodinin kookosmanna on valmistettu käyttämällä ainoastaan tuoretta kookospähkinän lihaa, joka on viljelty kestävän kehityksen mukaisesti luontoa ja ihmisiä kunnioittaen. Kookokset viljellään metsäviljelynä, jossa otetaan huomioon ympäristön hyvinvointi ja säilytetään biodiversiteetti monimuotoisena. Kookospähkinät kerätään kiipeämällä puun latvoihin tai pitkillä kepeillä, joiden päässä on veitsi, jolla saadaan oksat rikottua. Pähkinät kuoritaan ja pestään, jonka jälkeen ne puristetaan kahden tunnin sisällä. Näin varmistetaan mahdollisimman tuore ja raikas maku.
Kookosmanna valmistuu Vaajakosken tehtaalla perinteisessä kivimyllyssä, joka jauhaa kookoslastuista samettista sosetta kahden vuorokauden ajan.
Säilytä kookosmanna auringonvalolta suojattuna.
Luomu, vegaaninen, säilöntä- ja lisäaineeton.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.