Valkoinen öljytön mantelijauho on valkaistuista (kuorittu) manteleista saatu hienoksi jauhettu puristekakku, joka syntyy manteliöljyn valmistuksen yhteydessä. Toisin kuin manteleissa, mantelijauhossa on vähän hiilihydraatteja, rasvaa ja energiaa. Leivonnassa mantelijauho on ravitsemustietoinen ja gluteeniton vaihtoehto viljajauhoille. Valkoisen mantelin maku on hyvin hienovarainen ja mieto, eikä siinä ole kitkerää mantelin makua!
Jos etsit vaihtoehtoa vehnäjauhoille leivonnassa ja ruoanlaitossa, tämä mantelijauho on sinua varten. Käytä panerointiin tai kakkujen, sämpylöiden, pannukakkujen tai pizzataikinoiden ainesosana. Jos haluat tehdä smoothiesta hieman paksumman tai maustaa sitä, lisää vain ruokalusikallinen sekaan.
- Vähärasvainen
- Luonnollisesti gluteeniton
- Korkea kuitupitoisuus
- > 45 % proteiinia
- Kylmäpuristettu
- Vegaani
Valkoinen mantelijauho on gluteeniton, vähähiilihydraattinen, vähärasvainen, geenimuuntelematon ja 100-prosenttinen luonnontuote.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.