- Vegaaninen, vähähiilihydraattinen, runsaskuituinen, ei sokeria, gluteeniton
- Vähäkalorinen – 80 % vähemmän kaloreita kuin tavallisessa riisissä
- Kuivapaino 210g – vastaa n. 750g tavallista shiratakiriisiä
- Kuivattu – ei shiratakinuudelin ominaista hajua!
Ei sovellu henkilöille, joilla on nielemisvaikeuksia, eikä lapsille. Tuotetta ei saa syödä valmistamattomana.
Keitto-ohje: Hauduta riisiannosta (70g) noin 2 litrassa vettä, jossa ripaus suolaa, 20 minuuttia. Valuta riisit ja huuhtele ne lämpimän juoksevan veden alla. Täydellisen koostumuksen saat, kun palautat riisit kattilaan ja jätät sen kuumalle keittotasolle 10 minuutiksi kansi suljettuna. Nauti herkullisen kastikkeen tai paistettujen vihannesten kera.
Amanda Österman (vahvistettu asiakas) –
Tosi hyvä! Monipuolinen! Toimii riisinä kun puurona. Riippuen kuinka pehmeäksi sen keittää. Olen tehnyt sillä esim. omat ”riisifrutit” jugurtin ja marjojen kanssa. Helppo tehdä! Jos sitä kuivempi puuroa haluaa niin voi esim laittaa sekaan Psylliumhuskia nii kuivaa vähän sitä shiratakea. Suosittelen!