Pienet suklaapalat tekevät elämästä makeampaa niille, jotka haluavat välipalaa katumatta ja ennen kaikkea haluavat syödä vähemmän sokeria. Ne sopivat erinomaisesti leivontaan ja välipalaksi!
Suklaanapit ovat monipuolisia ja niitä voidaan käyttää esimerkiksi jälkiruokien koristeina, myslin lisäkkeenä tai kakkujen, keksien, brownien ja kuppikakkujen leivonnassa. Sulatettuna suklaanappi sopii mainiosti päällysteeksi tai juotavaksi suklaaksi. Ne ovat ihanteellisia myös naposteluun.
Sisltää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.
Ei lisättyä sokeria. Sisältää luontaisesti sokereita.
Laktoositon, ilman geenitekniikkaa, ilman lisättyä sokeria, vegaaninen
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.