Nopea toimitus Postin kuljetettavaksi viimeistään seuraavana arkipäivänä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Vähähiilihydraattisia ruokia, herkkuja ja lisäravinteita

Gourmet-levy

Valmistaja:Tuisa

16,90 

Kristallisuolalevy 20 x 20 x 2,5 cm

Lue lisää...

Varastossa

  

Kristallisuolasta valmistettu gourmetlevy mullistaa perinteisen ruoanlaiton sekä esillepanon, sillä sen avulla saat ripauksen ravintoloiden tyylikkyyttä ja ylellisyyttä omaan keittiöösi. Gourmetlevy on 100 % luonnontuote ja sisältää kaikki kristallisuolan terveyttä edistävät ominaisuudet. Se tuo myös vaihtelua ja piristystä kattaukseen. Gourmetlevyä voidaan käyttää uunissa, grillissä sekä tarjoilualustana. Se antaa ruoalle kuin ruoalle hienostuneen aromaattisen maun, eikä ruokaan tarvitse lisätä erikseen suolaa. Kokkauslevyllä voidaan kypsentää lähes mitä vain ja sitä voidaan käyttää lämpimänä tai viilennettynä upeana tarjottimena esimerkiksi sushille, alkupaloille ja juustoille.

KÄYTTÖ

Grillissä:

Gourmetlevy asetetaan grilliin ja annetaan sen lämmetä. Halutessa sen päälle voi laittaa tilkan oliiviöljyä. Grillattava ruoka asetetaan gourmetlevylle ja annetaan kypsyä normaaliin tapaan. Tasaisen maun saavuttamiseksi ruokaa kannattaa kääntää kerran kypsentämisen aikana. Näin ruokaan saadaan sopiva määrä suolaa, jonka avulla ruoan aromit korostuvat.

Uunissa:

Ruoka asetetaan kokkauslevylle, ja halutessa levyn päälle laitetaan tilkka oliiviöljyä. Kun uuni on kuumentunut, kokkauslevy nostetaan uuniin ja annetaan ruoan kypsyä normaaliin tapaan. Tasaisen maun saavuttamiseksi ruokaa kannattaa kääntää kerran kypsentämisen aikana.

Ruoan lämmittäminen:

Gourmetlevy kuumennetaan uunissa tai grillissä, jonka jälkeen se nostetaan varovasti pöydälle kuumuutta kestävälle alustalle. Ruoka asetetaan levyn päälle, jossa sen annetaan lämmetä ennen tarjoilua.

Ruoan viilentäminen:

Gourmetlevyn annetaan jäähtyä pakastimessa, jonka jälkeen sen päällä voidaan tarjoilla ja jäähdyttää ruokaa.Puhdistus ja säilytysohjeet: Koska Himalajan kristallisuolalla on luonnostaan steriili ominaisuus, ei sen puhdistamiseen tarvita kemikaaleja tai tiskikonetta eikä se vaadi liotusta. Käytön jälkeen levy pestään haalealla vedellä sekä pehmeällä harjalla ja lopuksi kuivataan hyvin. Koska suola ruostuttaa metallia, on se säilytettävä kuivassa ja erillään metalliesineistä.

Paino 10 kg
Mitat 20 × 20 × 2.5 cm

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Gourmet-levy”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 19216593 Osastot: , ,