Konjac pasta on luonnontuote, ilman rasvaa, sokeria, tärkkelystä ja proteiinia, ilman vehnää ja gluteenia, ilman omaa makua, imee helposti lisäaineiden ja mausteiden aromit ja on nopea valmistaa. Tämän pastan etuna on ainesosien alkuperä, vain sertifioiduilta ja valvotuilta viljelmiltä ja toimittajilta.
Näiden herkullisten tuotteiden sarja on luotu erityisesti ihmisille, jotka noudattavat vegaani- ja kasvisruokavaliota, unohtamatta kuitenkaan tämän pastan loistavaa käyttöä ihmisille, jotka kamppailevat gluteeni-intoleranssiongelmien kanssa.
Käyttö: Huuhtele pasta huolellisesti juoksevan lämpimän veden alla. Keitä tai paista 2-3 minuuttia.
Konjac-glukomannaani vähäenergiaisen ruokavalion yhteydessä edistää painonpudotusta
Tukehtumisvaara ihmisille, joilla on nielemisvaikeuksia, tai kun tuote nautitaan riittämättömän nesteen kera.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.