Miten Shirataki Konjac -pastat eroavat perinteisistä pastoista?
Konjac pasta on luonnontuote, ilman rasvaa, sokeria, tärkkelystä ja proteiinia, ilman vehnää ja gluteenia, ilman omaa makua, imee helposti lisäaineiden ja mausteiden aromit ja on nopea valmistaa.
Voivatko vegaaniruokavaliota noudattavat ihmiset syödä tätä pastaa?
Luonnollisesti näiden herkullisten tuotteiden sarja on luotu erityisesti ihmisille, jotka noudattavat vegaani- ja kasvisruokavaliota, unohtamatta kuitenkaan tämän pastan loistavaa käyttöä ihmisille, jotka kamppailevat gluteeni-intoleranssiongelmien kanssa.
Luonnollisesti näiden herkullisten tuotteiden sarja on luotu erityisesti ihmisille, jotka noudattavat vegaani- ja kasvisruokavaliota, unohtamatta kuitenkaan tämän pastan loistavaa käyttöä ihmisille, jotka kamppailevat gluteeni-intoleranssiongelmien kanssa.
Valmistus:
- Huuhdo lämpimällä vedellä
- Keitä tai paista 2-3 minuuttia
- Sekoita ruoan joukkoon
Konjac-glukomannaani vähäenergiaisen ruokavalion yhteydessä edistää painonpudotusta
Tukehtumisvaara ihmisille, joilla on nielemisvaikeuksia, tai kun tuote nautitaan riittämättömän nesteen kera.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.